Principesa Margareta, discuţie cu Regele Charles înainte de încoronare

Principesa Margareta şi Principele Consort au luat parte la recepţia de Stat oferită vineri seara la Palatul Buckingham de Regele Charles. În fotografiile publicate de Familia Regală a României se observă cum Principesa Margareta discută cu Regele Charles.

3179 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta, discuţie cu Regele Charles înainte de încoronare

Principesa Margareta, discuţie cu Regele Charles înainte de încoronare

„Vineri, 5 mai, Majestatea Sa şi Principele Consort au luat parte la recepţia de Stat oferită la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regele Charles. Alături de Familia Regală britanică, la recepţie au luat parte Familiile Regale străine, şefi de Stat ai lumii şi înalţi reprezentanţi ai ţărilor din Commonwealth”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

La recepţie a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, carmen.

„Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivităţile prilejuite de încoronarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric şi o celebrare a tradiţiilor monarhiei britanice”, scrie Klaus Iohannis.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care preşedintele apare alături de soţia sa, Carmen Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici