PRM va vota pentru retragerea trupelor româneşti din Irak

PRM va vota în Parlament o eventuală propunere a CSAT de retragere a trupelor româneşti din Irak, a declarat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

1 afișare
Imaginea articolului PRM va vota pentru retragerea trupelor româneşti din Irak

PRM va vota pentru retragerea trupelor româneşti din Irak

El a răspuns, astfel, unei întrebări referitoare la intenţia MAp de a promova un proiect de lege care prevede că "retragerea neplanificată a forţelor armate participante la operaţii în afara teritoriului statului român poate fi decisă în orice moment de către Parlament, la propunerea CSAT".

"Ce să căutăm noi în războaie unde a înţărcat mutu' iapa, în războaie care nu ne privesc?", a adăugat liderul PRM, apreciind că preşedintele Traian Băsescu se va opune unei astfel de decizii, "ca de obicei, şi se va face de râsul ţării".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici