Pro România îi cere lui Mihai Tudose să renunţe la mandatul de europarlamentar

Pro România îi solicită lui Mihai Tudose să renunţe la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obţinut pe listele partidului. Conducerea Pro România consideră că Mihai Tudose a ales să plece din partid când a negociat cu PNL voturile pentru instalarea Guvernului Orban.

3489 afișări
Imaginea articolului Pro România îi cere lui Mihai Tudose să renunţe la mandatul de europarlamentar

Pro România îi cere lui Mihai Tudose să renunţe la mandatul de europarlamentar

„PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinator al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europar-lamentar. Atragem atenţia asupra faptului că funcţia de europarlamentar a fost câştigată de Vic-tor Ponta, prin munca a mii de colegi şi simpatizanţi PRO România din toată ţara. Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul şi beneficiile aferente statutului de europar-lamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban şi PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum îşi negociază poziţia în PSD este problema sa şi a social-democraţilor”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Mihai Tudose susţine că Victor Ponta ar trebui să plece din partid.

„Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a ,-scăpa- cât mai repede de toţi cei care îl -încurcă- nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi în consecinţă, face orice să mă facă să plec... Ştiţi cum e vorba aceea cu -,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită-.... Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins...Şansa PRO Victore e... plecarea ta”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Mihai Tudose a declarat, pe 7 noiembrie, că Biroul Executiv în care a fost retras sprijinul politic pentru cei care au votat Guvernul Orban a fost convocată nestatutar. El a mai spus că suspendarea din funcţia deţinută în cadrul Pro România a lui Sorin Cîmpeanu va duce la imposibilitatea ca acesta să semneze liste pentru reprezentanţii formaţiunii în secţiile de votare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pro,
românia,
tudose

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici