Probleme tehnice pentru Air Force Two: avionul cu care a zburat Kamala Harris s-a întors în bază

  • Avionul cu care a zburat Kamala a suferit duminică o defecţiuni tehnică.
  • A fost nevoit să se întoarcă la baza din Maryland.
  • Kamala s-a întors din călătoria avută în Guatemala şi în Mexic.
810 afișări
Imaginea articolului Probleme tehnice pentru Air Force Two: avionul cu care a zburat Kamala Harris s-a întors în bază

Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris

Avionul vicepreşedintelui s-a întors la baza Andrews din Maryland la aproximativ 30 de minute după ce s-a întors duminică dintr-o călătorie în Guatemala şi Mexic.
 
Kamala a aterizat în condiţii de siguranţă şi i-a asigurat pe jurnalişti că este bine.
 
KAMALA HARRIS:
”Suntem cu toţii bine. Am spus câteva rugăciuni, dar suntem bine”.
 
Symon Sanders, purtătorul de cuvânt al Kamalei Harris a declarat jurnaliştilor că vicepreşedinta se aştepa să fie transferată înt-un alt avion la o oră după ce a fost anunţată defecţiunea.

Avionul cu care călătorea Kamala Harris a trebuit să revină la sol duminică din cauza unei probleme tehnice, în timp ce vicepreşedinta americană decolase spre Guatemala pentru primul său turneu internaţional, notează AFP.

"Sunt bine, sunt bine", a dat asigurări Kamala Harris, ridicând două degete în sus, zâmbind după aterizare, adăugând totuşi: "Cu toţii am spus o mică rugăciune, dar suntem bine".

Vicepreşedinta ar urma să schimbe avionul şi să plece spre Guatemala fără prea mare întârziere.

"Este o problemă tehnică. Nu există îngrijorări majore cu privire la securitatea" fostei senatoare californiene, a explicat purtătoarea sa de cuvânt, Symone Sanders.

O jurnalistă prezentă al bordul avionului Air Force Two a descris un "zgomot neobişnuit provenind de la trenul de aterizare în cursul decolării".

"Aterizarea a decurs însă complet normal", a precizat ea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici