Procurorii DNA au ridicat documente de la sediul PSD Ploieşti

Procurorii DNA au ridicat, vineri seara, documente de la sediul PSD Ploieşti, iar surse apropiate anchetei susţin că inclusiv adeziunile lui Sebastian Ghiţă şi ale deputatului Andrei Sava au fost ridicate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1358 afișări
Imaginea articolului Procurorii DNA au ridicat documente de la sediul PSD Ploieşti

Procurorii DNA au ridicat documente de la sediul PSD Ploieşti

Surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că procurorii DNA Ploieşti au ridicat mai multe documente de la sediul PSD Ploieşti.

Printre documentele ridicate se află şi adeziunea deputatului Sebastian Ghiță, care a fost membru PSD până în noiembrie 2014.

De asemenea, a fost ridicată şi adeziunea deputatului Andrei Sava.

Aceleaşi surse declară că actele sunt ridicate pentru dosarul în care Sebastian Ghiţă este acuzat de dare de mită, şantaj, două infracţiuni de folosire, în mod direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, cumpărare de influenţă şi conducerea fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici