Protestul anti-restricţii de sâmbătă, 3 aprilie, din Capitală. Jandarmeria a dat amenzi participanţilor

Jandarmeria Capitalei a anunţat că au aplicat 83 de amenzi după protestul organizat sâmbătă în Bucureşti.

947 afișări
Imaginea articolului Protestul anti-restricţii de sâmbătă, 3 aprilie, din Capitală. Jandarmeria a dat amenzi participanţilor

FOTO: Zeci de persoane protesteaza împotriva restricţiilor impuse de autorităţi pentru limitarea infectării cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), în Bucuresti, sâmbata, 3 aprilie 2021. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Potrivit Jandarmeriei, valoarea totală a sancţiunilor aplicate ajunge la 38.600 de lei.

Amenzile au fost date pentru încălcarea legislaţiei cu privire la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a legii privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, a fost întocmit un act de constatare privind săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Jandarmii anunţă că vor continua vizionarea imaginilor pentru identificarea şi sancţionarea altor fapte antisociale comise.

Câteva sute de de persoane care contestă restricţiile impuse de autorităţi s-au strâns sâmbătă după-amiaza în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Participanţii au plecat apoi spre Piaţa Victoriei şi Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici