Prună despre moţiunea împotriva sa: În funcţie de rezultatului votului de miercuri o să iau o decizie

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat luni că nu a decis ce va face dacă deputaţii vor vota moţiunea simplă depusă la Camera Deputaţilor împotriva sa.

1762 afișări
Imaginea articolului Prună despre moţiunea împotriva sa: În funcţie de rezultatului votului de miercuri o să iau o decizie

Prună despre moţiunea împotriva sa: În funcţie de rezultatului votului de miercuri o să iau o decizie

''Este prematur acum să mă pronunţ. Doresc să aştept votul de miercuri şi, funcţie de rezultatul votului de miercuri, am să pot să-mi fac propria reflecţie şi să iau o decizie'', a afirmat ministrul Justiţiei.

PNL şi PSD au declarat săptămâna trecută că nu susţin această moţiune.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a calificat drept "comic" demersul ALDE şi a declarat că preşedintele Senatului şi copreşedinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sare în apărarea unei cetăţi care nu a fost asediată.

"Este un demers care în opinia mea şi a PNL este neserios, aproape comic. Îl compar cu ideea de a sări în apărarea unei cetăţi care nu a fost atacată de nimeni. Cam asta face ALDE, cam asta face domnul Tăriceanu, adică vorbeşte despre un linşaj al drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în România, un asalt asupra acestor drepturi şi libertăţi, un asalt care în realitate nu există", a spus Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat şi el că partidul său nu va iniţia şi nici nu va susţine moţiuni simple, însă va cere remanierea unor miniştri.

''Moţiunea simplă o depui împotriva unui ministru care totuşi prestează ceva, după părerea noastră cea mai mare parte din actualii miniştri nu se ridică nici la nivelul de a putea primi o moţiune simplă, nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie sau pe alte lucruri, pur şi simplu o să cerem public să fie schimbaţi anumiţi miniştri. Nici nu vom semna ca partid'', a declarat liderul PSD.

Întrebat de ziarişti cum va vota, Victor Ponta - aflat printre semnatari, alături de Sebastian Ghiţă - a arătat că aşteaptă decizia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici