PSD a pledat pentru Oprea. Şerban Nicolae: Să ridice piatra cel care n-a mers peste viteza legală

Senatorul PSD Şerban Nicolae i-a îndemnat pe colegii din Senat să voteze împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, lansându-se într-un atac dur la adresa procurorilor anticorupţie.

2039 afișări
Imaginea articolului PSD a pledat pentru Oprea. Şerban Nicolae: Să ridice piatra cel care n-a mers peste viteza legală

Serban Nicolae

”Ce are a face uciderea din culpă cu combaterea corupţiei? Cu toţii ne amintim că în Senat s-a dat un vot prin care s-a cerut începerea urmăririi penale împotriva senatorului Oprea pentru abuz în serviciu în aceeaşi speţă, unde ni s-a spus că a obţinut nişte foloase necuvenite constând în minute câştigate în trafic. Să ridice piatra cel care n-a mers niciodată peste viteza legală într-o localitate”, le-a spus Şerban Nicolae colegilor.

Senatorul PSD a lansat atacuri dure la adresa DNA, instituţie a cărui activitate a încercat să o ducă în derizoriu. ” Spuneam în urmă cu 11 ani că va ajunge DNA să ancheteze şi un viol dacă se întâmplă să fie urmat de un furt de un milion de euro din poşeta victimei. Am ajuns în situaţia neplăcută să discutăm despre combaterea corupţiei la un omor din culpă. Nu-i departe cazul când vom discuta la DNA şi despre distrugere din culpă pentru că s-a îndoit o bară şi s-a spart un far într-un accident rutier şi anchetează DNA pentru că de aia au fonduri, de aia s-au sporit cheltuielile, de aia s-au adoptat resurse suplimentare, tehnică de ultimă generaţie, sporuri şi alte forme de stimulare ca să ancheteze că s-au ciocnit două maşini în trafic sau că nu a fost semnalizată corect o groapă”, a spus Nicolae de la tribuna Senatului.

La finalul discursului, Şerban Nicolae şi-a îndemnat colegii să voteze împotriva cererii DNA. ”Eliberat de orice fel de prejudecată în privinţa bunelor intenţii ale celor care ne-au transmis un asemenea document, eu votez împotrivă şi vă rog să faceţi acelaşi demers”, le-a cerut social-democratul senatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici