PSD acuză: România nu are teste pentru că Iohannis şi PNL au minimalizat cu bună ştiinţă criza

PSD acuză PNL şi pe Klaus Iohannis că au avut un singur scop-anticipatele- motiv pentru care au ignorat situaţia generată de coronavirus în România. "Guvernul nu a luat nicio măsură nici după ce - în ianuarie! - Institutul de Boli Infecţioase Balş a transmis necesarul de materiale", susţine PSD.

393 afișări
Imaginea articolului PSD acuză: România nu are teste pentru că Iohannis şi PNL au minimalizat cu bună ştiinţă criza

PSD: România nu are teste pentru că Iohannis şi PNL au minimalizat cu bună ştiinţă criza

"Deşi gravitatea crizei provocate de coronavirus era mai mult decât vizibilă pentru toată lumea, PNL nu a luat măsurile necesare pentru ca România să fie pregătită să lupte în mod eficient cu actuala pandemie. Guvernul nu a luat nicio măsură nici DUPĂ ce - în ianuarie! - Institutul de Boli Infecţioase Balş a transmis necesarul de materiale şi echipamente specifice pentru combaterea epidemiei. Mai grav, pe 27 februarie, după confirmarea în România a primului caz de infecţie cu COVID-19 , problema era tratată cu superficialitate, fiind ”ca orice răceală, cu simptome uşoare", scrie PSD, pe Facebook.

"De ce? Pentru că Iohannis şi Partidul Naţional Liberal aveau un singur plan pentru români: ANTICIPATELE! Motivul pentru care România nu are teste şi echipamente pentru combaterea epidemiei este că Iohannis şi PNL au minimalizat cu bună ştiinţă criza. Nu cumperi milioane de măşti, teste sau combinezoane pentru a combate „simptome uşoare ca în orice răceală”! Într-un final, la trei săptămâni distanţă, au recunoscut că situaţia este ”gravă” şi ”am intrat într-un război”, s emai arată în postare.

Social democraţii îi îndeamnă pe liberali să ia măsuri cât mai urgente.

"Nu mai pierdeţi vremea dând vina pe alţii! Oamenii stau în case şi aşteaptă ca cei cu putere de decizie să lucreze pentru ei!".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici