PSD: Cererea de izolare a lui Iliescu, campanie de defăimare a partidului

PSD şi-a declarat, luni, susţinerea pentru preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, şi consideră solicitarea unor ONG-uri de izolare politică a acestuia o campanie de defăimare a PSD şi o dovadă a implicării factorului politic în justiţie.

3 afișări
Imaginea articolului PSD: Cererea de izolare a lui Iliescu, campanie de defăimare a partidului

PSD - Cererea mai multor ONG de izolare a lui Iliescu, campanie de defăimare a partidului

Liderii PSD consideră, conform unui comunicat remis ageţiei MEDIAFAX, că organizaţiile non-guvernamentale care au cerut izolarea politică a lui Ion
Iliescu nu reprezintă întreaga societate civilă, ci doar o parte "nereprezentativă".

„PSD îi va susţine pe toţi membrii săi, inclusiv Ion Iliescu, în faţa atacurilor lipsite de demnitate şi de o minimă decenţă ale celor care cred că, prin legi sau acte administrative nedemocratice şi intolerante, se poate ajunge la reformarea şi la normalizarea scenei politice”, se arată într-un comunicat.

PSD a cerut organizaţiilor care au cerut izolarea politică a lui Iliescu să-şi declare public susţinerea politică.

Forumul Civic Românesc i-a cerut, luni, lui Mircea Geoană să se delimiteze de Ion Iliescu şi să îi retragă sprijinul, solicitarea fiind similară cu cea înaintată acestui partid, duminică, de către Alianţa Civică, Asociaţia 21 Decembrie, Liga Studenţilor şi Blocul Naţional al Revoluţionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici