PSD: Ciuhodaru ilustrează culmea concedierii, să fii dat afară dintr-o funcţie onorifică

Purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Olguţa Vasilescu, a declarat joi că demiterea lui Tudor Ciuhodaru din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii ilustrează culmea concedierii.

380 afișări
Imaginea articolului PSD: Ciuhodaru ilustrează culmea concedierii, să fii dat afară dintr-o funcţie onorifică

PSD: Ciuhodaru ilustrează culmea concedierii, să fii dat afară dintr-o funcţie onorifică (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax foto)

Senatorul PSD a afirmat, într-o conferinţă de presă, că eliberarea din funcţie a lui Ciuhodaru este "culmea concedierii, să fii dat afară dintr-o funcţie onorifică".

"De data aceasta UDMR l-a pus la punct pe Traian Băsescu, cel care l-a chemat la Cotroceni pe Ciuhodaru cu CV-ul pentru a face angajări la Guvern, trecând peste etapele legale", a adăugat ea.

Vasilescu a mai afirmat că, deşi prin eliberarea din funcţie lui Ciuhodaru ministrul Ladislau Ritli a devenit "mai simpatic", acesta, împreună şi cu cei doi noi secretari de stat, ar trebui să demisioneze urgent.

"Este inadmisibil să accepţi o lege iniţiată şi făcută la Cotroceni şi tu doar să îţi pui semnătura pe ea. Îţi iei banii degeaba şi trebuie să pleci acasă", a mai spus senatorul PSD despre ministrul Sănătăţii.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat, joi, din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă, la două zile de la numirea lui, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii deoarece a anunţat public că el i-a prezentat pe medicii Vasile Cepoi şi Andrei Georgescu la Preşedinţie şi Guvern, fără a-l avea alături pe ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli (UDMR), conform unor surse politice.

"Faptul că s-a lăudat că el a fost cel care i-a prezentat pe cei doi medici, propuşi pentru posturi de conducere în minister, la preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc, l-a nemulţumit profund pe ministrul Sănătăţii, dar şi pe lideri ai UDMR şi a atras demiterea acestuia. În general, majoritatea declaraţiilor publice ale acestuia după numirea ca şi consilier onorific au deranjat atât UDMR, cât şi factori din zona guvernamentală şi chiar medicală", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici