PSD Dâmboviţa vrea solidarizarea partidului cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase

Conferinţa Organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa a adoptat o rezoluţie în care consideră că PSD are datoria să-l apere pe Ion Iliescu, în acest sens fiind necesare inclusiv pichetări ale Palatului Cotroceni, sediilor Parchetului General, DNA, Reprezentanţei UE şi ale unor ambasade la Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului PSD Dâmboviţa vrea solidarizarea partidului cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase

PSD Dâmboviţa vrea solidarizarea partidului cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase

Conferinţa Organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa a adoptat o rezoluţie pentru solidarizarea cu Ion Iliescu, Adrian Năstase şi deputatul Dumitru Ion, pe care îi consideră "victime ale unor înscenări judiciare cu caracter de represalii politice".

Totodată, în rezoluţie se precizează că, pentru atingerea acestui obiectiv, preşedintele Traian Băsescu, în numele partidelor care îl creditează, şi-a aservit, împotriva intereselor naţionale, pârghiile de forţă ale statului de drept pe care le-a transformat în instrumente pentru hărţuirea şi anihilarea adversarilor politici, împotriva cărora s-au orchestrat acţiuni sistematice de urmărire şi provocări diversioniste, inclusiv prin punctele de sprijin create prin încălcarea echidistanţei şi neutralităţii serviciilor speciale, în scopul fabricării pretextelor de intimidare, şantaj, racolare şi, în ultimă instanţă, înscenarea de procese politice.

De asemenea, în document se arată că transferarea cauzelor penale "înscenate" de Parchetul Militar lui Ion Iliescu la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie semnifică preluarea lor de către "instrumentul cel mai puternic aservit lui Traian Băsescu", ceea ce va implica şi "escaladarea hărţuirii şi opresiunii, în dispreţul minimului respect al principiului prezumţiei de nevinovăţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici