PSD depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

Social-democraţii depun pe 14 iunie moţiune de cenzură „având ca obiect principal eşecul guvernului în privinţa PNRR”, anunţă, miercuri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

622 afișări
Imaginea articolului PSD depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

PSD depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce ştim este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toţi românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur - pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul guvernului în privinţa PNRR”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat joi la Antena 3, după întâlnirea cu premierul Florin Cîţu, că formaţiunea sa va înainta o moţiune de cenzură, după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Liderul social-democrat spunea că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici