PSD depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că social-democraţii vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, motivul fiind situaţia copiilor din judeţul Argeş.

488 afișări
Imaginea articolului PSD depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii

PSD depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii - surse (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

”A fost o decizie a Biroului Permanent Naţional prin care l-am însărcinat pe domnul Nicolae Bănicioiu să analizeze rapid, până mâine, oportunitatea depunerii unei moţiuni simple pe Sănătate, având în vedere tragediile cu care ne-am confruntat în ultimele zile (...) Cel mai târziu mâine domnul Bănicioiu are draftul pentru Sănătate”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, în şedinţa PSD se va discuta iniţierea unei alte moţiuni simple la adresa ministrului Mediului, Cristiana Paşca Palmer, care ar urma însă să fie depusă mai târziu. Motivul acestei moţiuni este legat de gestionarea defectuasă a situaţiei pădurilor, susţin sursele din PSD.

”Deocamdată (n.r. – moţiune simplă doar pe Sănătate). Analizăm şi pe Mediu şi pe Fonduri Europene. De Mediu se ocupă în aceste zile Doina Pană, iar pe Fonduri Europene Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici”, a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici