PSD despre Cîţu, care şi-a lansat candidatura la PNL Suceava: De atâta anti-baronism PSD, Cîţu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

Europarlamentarul PSD Dragoş Benea îl ironizează pe Florin Cîţu, despre care spune că „de atâta bronism PSD, a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur, satrapul portocaliu cu care aduce în PNL noul suflu”.

2065 afișări
Imaginea articolului PSD despre Cîţu, care şi-a lansat candidatura la PNL Suceava: De atâta anti-baronism PSD, Cîţu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

PSD despre Cîţu: De atâta anti-baronism PSD, Cîţu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

„Ca un patefon stricat, al cărui ac s-a blocat pe aceeaşi partitură prăfuită, prim-ministrul Cîţu e cu baronii PSD în gură de dimineaţa până seara, dar astăzi şi-a lansat candidatura la şefia PNL în judeţul baronului suprem, Gheorghe Flutur - suflul nou de la PD, PDL şi, iată, PNL. Acelaşi Flutur care, în 2020, împreună cu politrucul său de la SJU au umplut ţara de Covid 19, transformând Suceava în Lombardia României. Acelaşi Flutur care în 2005, din postura de ministru al Agriculturii, a tratat gripa aviară cu apă chioară, subminând industria avicolă din România. Acelaşi Flutur care i-a scris cu oi lui Băsescu, i-a făurit statuie de gheaţă lui Udrea şi l-a aşteptat pe Orban cu acordurile Baladei lui Ciprian Porumbescu, interpretate la vioară”, transmite Dragos Benea.

Eurodeputatul PSD afirmă că Gheorghe Flutur „a meşterit” Legea 247/2005 în baza căreia s-au „retrocedat” pădurile României, în aşa fel încât azi toate sunt defrişate sau în curs de defrişare.

„Îi sugerez dlui. Cîţu să abandoneze urgent cruciadele închipuite împotriva PSD şi să explice moldovenilor pe unde vor trece Carpaţii cu autostradă în următorii ani, există lege de 3 ani pentru Autostrada Unirii, şi cum am ajuns codaşii Europei la PNRR, pentru care România trebuie să aştepte un deznodământ mai pe la toamnă, în timp ce statele UE care şi-au făcut bine temele primesc deja prefinanţări în baza planurilor aprobate de Comisie.
Dl. Cîţu, care-şi petrece <responsabil> ziua de muncă, joi, în campanie internă la Suceava, nu la Palatul Victoria cum ar fi normal pentru un premier, ar trebui să ofere o soluţie pentru miile de şantiere PNDL care au încetinit sau sunt blocate pentru că guvernul său a întors spatele comunităţilor locale.
Dl. Cîţu, a cărui Românie imaginară <duduie>, să ne explice de ce campania de vaccinare e atât de eficientă că am ajuns, de atâta eficienţă, să distrugem sau să vindem vaccinurile cumpărate pentru imunizarea compatrioţilor.
Dl. Cîţu să renunţe la englezismele însuşite prin bălţile din Noua Zeelandă (nu impresionează pe nimeni!) şi să explice ce face, concret, guvernul PNL/USR pentru Moldova, altceva decât festivalul populist de generalităţi fără urmări despre autostrăzi (pe hârtie) sau bune intenţii rămase doar la nivel de vorbe în vânt. De atâta anti-baronism PSD, Cîţu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur, satrapul portocaliu cu care Cîţu aduce în PNL noul suflu”
, conchide Benea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
benea,
cîţu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici