PSD: "Manifestările" la care a fost supus Ion Iliescu sunt regretabile

"Manifestările" la care a fost supus preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, cu ocazia participării acestuia comemorarea de la cimitirul Eroilor Revoluţiei sunt "regretabile", conform unui comunicat al formaţiunii social-democrate remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

23 afișări
Imaginea articolului PSD: "Manifestările" la care a fost supus Ion Iliescu sunt regretabile

PSD: "Manifestările" la care a fost supus Ion Iliescu sunt regretabile (Imagine: Mediafax Foto)

"Partidul Social Democrat consideră regretabile manifestările la care a fost supus preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, fost preşedinte al României, duminică, 21 decembrie 2008, în Cimitirul Eroilor Revoluţiei. Este de neacceptat faptul că, la 19 ani de la evenimentele din decembrie 1989, mai există oameni care recurg la astfel de acte", se spune în comunicatul PSD.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost primit cu ostilitate, duminică, la comemorarea eroilor Revoluţiei care s-a desfăşurat la Cimitirul Eroilor Revoluţiei, cei prezenţi aruncând cu monede în fostul şef al statului.

Ion Iliescu a venit, duminică dimineaţă, la Cimitirul Eroilor Revoluţiei pentru a depune o coroană de flori, moment în care, din mulţime, au început vociferări şi unii dintre cei prezenţi au aruncat cu monede în direcţia fostului preşedinte. În public s-a auzit şi scandarea "Iliescu, judecat, pentru sângele vărsat".

Fostul preşedinte a fost apărat de personalul de protecţie de la SPP, care şi-a ridicat hainele, făcând un paravan în jurul lui Iliescu, care s-a retras spre maşina sa, după care a părăsit Cimitirul Eroilor Revoluţiei.

Citeşte şi:

Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici