PSD: MApN să clarifice dacă şi în ce fel a fost implicat Băsescu în contracte militare

Purtătorul de cuvânt al PSD Bogdan Niculescu-Duvăz afirmă că Traian Băsescu încă are de clarificat în ce fel a fost amestecat în afacerea fratelui său privind eventuale contracte militare cu statul, iar MApN să lămurească dacă au existat achiziţii în care să fi fost implicaţi cei doi.

17 afișări
Imaginea articolului PSD: MApN să clarifice dacă şi în ce fel a fost implicat Băsescu în contracte militare

Purtătorul de cuvânt al PSD Bogdan Niculescu-Duvăz (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Duvăz a afirmat că, fiind vorba de amestecul numelui preşedintelui şi al fratelui acestuia în operaţiuni care privesc achiziţii militare de stat, şeful statului încă are de dat un răspuns în privinţa asocierii fratelui său în eventuale contracte cu statul.

"Momentul în care apare această firmă şi mai ales zona de activitate, fiind vorba de achiziţii ce urmează să fie făcute de stat, ridică multe semne de întrebare. Sunt încă întrebări la care trebuie să răspundă atât fratele preşedintelui, dar mai ales Traian Băsescu", a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Duvăz a declarat că şi Ministerul Apărării Naţionale trebuie să lămurească dacă şi în ce fel firma lui Mircea Băsescu şi eventual numele şefului statului au fost implicaţi în contracte de achiziţii cu statul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici