PSD nu va testa niciun candidat la Primăria generală şi nici la Sectorul 4

PSD Bucureşti a decis potenţialii candidaţi la alegerile locale din 2012 din Capitală, printre aceştia figurând Dan Marian Vanghelie şi Gabriel Mutu, însă nimeni nu va fi testat în sondaje pentru Primăria generală, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

409 afișări
Imaginea articolului PSD nu va testa niciun candidat la Primăria generală şi nici la Sectorul 4

PSD nu va testa niciun candidat la Primăria generală şi nici la Sectorul 4 (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, sondajele de opinie vor fi realizate în perioada imediat următoare, pentru stabilirea, dacă va fi cazul, a unor candidaţi comuni cu PNL sau separaţi.

Pentru Primăria Sectorului 1, condusă acum de liberalul Andrei Chiliman, PSD va testa în sondaje notorietatea şi potenţialul electoral al preşedintelui de filială, Dan Tudorache.

Pentru Primăria Sectorului 2, unde edil este Neculai Onţanu (UNPR), PSD s-a oprit asupra deputatului Georgian Pop.

La Sectorul 3, al cărui primar este Liviu Negoiţă (PDL), sondajele vor verifica intenţia de vot în cazul lui Bogdan Georgescu, fost preşedinte executiv PSD Bucureşti.

Dan Marian Vanghelie este singurul potenţial candidat din sondajele PSD pentru Primăria Sectorului 5, în timp ce la Sectorul 6, unde acum primar este Cristian Poteraş (PDL), social-democraţii vor testa şansele senatorului Gabriel Mutu şi ale lui Bogdan Mihăilescu.

Pentru Primăria Sectorului 4, condusă acum de Cristian Popescu Piedone (PC), PSD Bucureşti a decis să nu verifice niciun potenţial candidat în sondaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici