PSD nu va vota pentru învestirea Cabinetului Negoiţă

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD nu va vota în Parlament pentru învestirea Cabinetului ce urmează să fie propus de Liviu Negoiţă şi a apreciat că acesta ar trebui să îşi depună mandatul.

16 afișări
Imaginea articolului PSD nu va vota pentru învestirea Cabinetului Negoiţă

Vicepreşedintele PSD Dan Nica (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este posibil ca votul de învestitură pentru Cabinetul Negoiţă să fie amânat în Parlament după alegerile prezidenţiale, vicepreşedintele PSD a spus că poate fi luată în calcul o asemenea variantă.

"Cred că ar fi mai bine ca domnul Negoiţă să nu facă la fel ca domnul Croitoru şi, văzând că nu are niciun sprijin în Parlament, să nu ne mai propună un guvern, să îşi depună mandatul, ca să nu mai pierdem timpul cu audierile", a adăugat el.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici