PSD propune o coaliţie pentru relansarea României. Rafila: ”Să nu politizăm campania de vaccinare”

Partidul Social Democrat propune o coaliţie pentru relansarea României, din care să facă parte autorităţi şi reprezentanţi ai patronatelor. „Să nu politizăm campania de vaccinare”, spune Alexandru Rafila, deputat PSD.

184 afișări
Imaginea articolului PSD propune o coaliţie pentru relansarea României. Rafila: ”Să nu politizăm campania de vaccinare”

„Militez pentru un principiu: să nu politizăm campania de vaccinare, să nu politizăm pandemia, pentru că lucrul acesta va afecta încrederea oamenilor în autorităţi, lucrul acesta s-a şi întâmplat din nefericire în perioada anterioară, şi să încercăm să generăm încredere”, a spus Alexandru Rafila.

Acesta susţine că politizarea campaniei este greşită: „Am auzit zilele trecute un apel către primarii PNL, mi se pare nefiresc, pentru că eu cred că oamenii din toată ţara, indiferent de culoarea politică a primarilor, trebuie să beneficieze de vaccinare”.

PSD propune o coaliţie pentru relansarea României.

„Mă refer la o coaliţie la care să adere reprezentanţi ai diferitelor tipuri de autorităţi locale, începând cu comune, oraşe, consilii judeţene, parlamentari, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi ai asociaţiilor patronale, pentru că interesul este comun. (...) O astfel de coaliţie trebuie să fie mai cuprinzătoare, mai credibilă pentru populaţie şi trebuie să aibă un obiectiv foarte clar definit”, a mai spus parlamentarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici