PSD trasează cinci urgenţe pentru noul ministru al Sănătăţii. Liderul PSD cere ca Mihăilă să rectifice „tâmpeniile făcute de către Vlad Voiculescu”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, trasează 5 urgenţe pentru noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, între care eliminarea restricţiei orare pentru magazine şi bani pentru secţiile ATI. Ciolacu vrea ca Mihăilă să îndrepte urgent „tâmpeniile făcute de către Vlad Voiculescu”.

1097 afișări
Imaginea articolului PSD trasează cinci urgenţe pentru noul ministru al Sănătăţii. Liderul PSD cere ca Mihăilă să rectifice „tâmpeniile făcute de către Vlad Voiculescu”

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că e normal ca noul ministru al Sănătăţii să se bucure de prezumţia bunelor intenţii. Acesta a spus, însă, că este obligatoriu ca Ioana Mihăilă să îndrepte urgent „toate tâmpeniile făcute de către Vlad Voiculescu”.

„În opinia PSD, sunt 5 urgenţe pentru noul ministru: să obţină rapid o rectificare a bugetului MS, pentru a obţine rapid finanţare pentru secţiile ATI, Casa de Asigurări de Sănătate trebuie să deconteze rapid cheltuielile spitalelor, să pregătească rapid, împreună cu ministrul Educaţiei, redeschiderea şcolilor, să elimine prostia cu închiderea magazinelor la ora 18.00 şi să vină rapid cu un calendar de revenire la normalitate, de ridicare treptată a restricţiilor”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a mai spus că speră ca noul ministru să facă ordine şi în normele şi comunicările cu privire la decese şi la pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici