PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anticriză

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus luni că formaţiunea sa a decis, în şedinţa BPN, să depună moţiune de cenzură imediat ce Guvernul îşi va asuma răspunderea pe pachetul de măsuri privind reducerile de pensii şi salarii.

23 afișări
Imaginea articolului PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anticriză

PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anticriză (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Am decis ca, dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile de reduceri de pensii şi salarii, să depunem imediat moţiune de cenzură, conform Constituţiei", a declarat Ponta.

El a arătat că PSD va mai avea dreptul să depună încă o moţiune de cenzură, în afara celei depusă în situaţia asumării răspunderii.

"Vom avea dreptul să folosim încă o dată arma moţiunii, referitor la Legea pensiilor, care a trecut tacit de Senat, pe Legea salarizării unice şi pe măsuri care au dus la şomaj", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici