PSD: Viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, sala de plen are doar 501 de locuri. Cei care nu au loc în sală vor sta la balcoane

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, cu 80 în plus faţă de actualul Parlament, el arătând că sala de plen are 501 locuri, fiind neîncăpătoare pentru cei 550 de aleşi.

2169 afișări
Imaginea articolului PSD: Viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, sala de plen are doar 501 de locuri. Cei care nu au loc în sală vor sta la balcoane

PSD: Viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, sala de plen are doar 501 de locuri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a spus că Parlamentul rezultat în urma alegerilor de duminică va avea 550 de mandate.

Dragnea a precizat că la Camera Deputaţilor vor fi 382, cu un plus de 49 de mandate faţă de numărul actual de deputaţi.

El a arătat că viitorul Senat va avea 168 de mandate, cu un plus de 31 de mandate faţă de numărul actual de senatori.

Astfel, totalul numărului de mandate de parlamentar va fi 550, cu un plus de 80 de mandate faţă de numărul actual, potrivit lui Dragnea.

El a arătat că în sala de plen sunt 501 locuri, insuficiente pentru cei 550 de viitori parlamentari, precizând că cei care nu vor avea loc în sala de plen vor trebui să stea la balcoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici