Puiu Haşotti îl susţine pe Tăriceanu la Congresul PNL

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti şi preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, au afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că vor vota cu Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia partidului la Congresul care va avea loc spre sfârşitul lunii martie.

19 afișări
Imaginea articolului Puiu Haşotti îl susţine pe Tăriceanu la Congresul PNL

Puiu Haşotti îl susţine pe Tăriceanu la Congresul PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Ei au ţinut să precizeze că ceilalţi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene PNL Constanţa la Congres vor vota cum cred de cuviinţă, fără ca cineva să le impună să-l aleagă tot pe Călin Popescu Tăriceanu.

"La noi, la liberali, nu este ca la PD sau ca la PSD să se ducă delegaţia să voteze un candidat anume. Conform statutului şi spiritul nostru democratic, fiecare delegat votează aşa cum crede de cuviinţă. Eu voi vota cu Tăriceanu, dar nu voi influenţa niciun coleg să voteze cum votez eu. Fiecare votează cum pofteşte", a declarat Puiu Haşotti.

Vicepreşedintele PNL a mai spus că are o părere la fel de bună despre Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu, dar nu poate vota decât pe unul dintre ei.

"Crin, Ludovic şi Călin îmi sunt prieteni, şi nu de azi de ieri, ci din 1990. Pe toţi îi apreciez în egală măsură, nu pot, din păcate, să votez decât pe unul dintre ei", a explicat Haşotti.

La rândul său, preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a precizat că va vota tot cu Călin Popescu Tăriceanu .

Tot sâmbătă, Delegaţia Permanentă a PNL Constanţa s-a întâlnit la un hotel din staţiunea Mamaia pentru a-i stabili pe cei 42 de membri ai organizaţiei care vor reprezenta PNL Constanţa la Congres.

Citeşte şi:

PNL Iaşi susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL

PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte

Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici