Purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu: Preşedinţia nu a făcut niciun demers împotriva ministrului de Externe

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Preşedinţia "nu a făcut niciun demers împotriva" ministrului Afacerilor Externe, Andrei Marga.

1279 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu: Preşedinţia nu a făcut niciun demers împotriva ministrului de Externe

Andrei Marga (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"Preşedinţia nu a făcut niciun demers împotriva domnului ministru al Afacerilor Externe, Andrei Marga", a declarat Oprea.

Premierul Victor Ponta a plecat pentru un minut din şedinţa cu oamenii de afaceri de la Camera de Comerţ pentru o discuţie telefonică, afirmând la întoarcere că a aflat că preşedintele Traian Băsescu îl lasă fără ministrul de Externe.

"Am ieşit din sală, pentru că am fost sunat şi am aflat că Traian Băsescu tocmai mă lasă fără ministrul de Externe", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici