Quintus a încercat să îi împace pe Antonescu şi Orban

Preşedintele Comisiei pentru Statut, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, miercuri, că a încercat să îi împace pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, într-o întâlnire cu cei doi, dar a precizat că aceştia nu s-au înţeles pe procedura de vot.

25 afișări
Imaginea articolului Quintus a încercat să îi împace pe Antonescu şi Orban

Quintus a încercat să îi împace pe Antonescu şi Orban (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mircea Ionescu Quintus a anunţat, la finalul şedinţei Comisiei pentru Stratut, că a avut o întâlnire cu Antonescu şi Orban pentru a discuta chestiunile legate de modificarea Statutului PNL.

"Am avut o întâlnire, la ora 13.00, cu domnul preşedinte şi cu domnul Orban. Am fost şi am stat de vorbă cu domnul preşedinte, i-am aflat poziţia oficială", a precizat Quintus.

Întrebat dacă a încercat să îi aducă la consens pe Orban şi Antonescu, seniorul liberal a răspuns că a încercat, dar că cei doi nu s-au înţeles.

"Am încercat, deşi am şi eu o părere, nu s-au putut înţelege, dar nici nu sunt îngrijorat că această neînţelegere ar putea duce la evenimente care să fie defavorabile partidului", a conchis Quintus.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară pentru Realitatea Tv, că e posibil ca Ludovic Orban să nu facă parte din echipa sa, având în vedere divergenţa pe care o au asupra alegerii noii conduceri a PNL pe moţiuni. Antonescu a menţionat însă că Orban vrea să facă parte din echipa sa.

Crin Antonescu susţine votul pe moţiuni pentru întreaga echipă de conducere a partidului, la Congres, în timp ce Ludovic Orban vrea alegere directă pe funcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici