Quintus: Gestul lui Antonescu de a se retrage a limpezit lucrurile. Peste o lună tot aşa se întâmpla

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni, că gestul lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa pentru prezidenţiale a limpezit lucrurile, el arătând că acesta a fost făcut în avans, întrucât peste o lună tot aşa avea să se întâmple.

516 afișări
Imaginea articolului Quintus: Gestul lui Antonescu de a se retrage a limpezit lucrurile. Peste o lună tot aşa se întâmpla

Quintus: Gestul lui Antonescu de a se retrage a limpezit lucrurile; peste o lună tot aşa se întâmpla (Imagine: Mediafax Foto)

"Este gestul unui om politic cu experienţă, cu maturitate, şi care îşi pune interesele sale sub cele ale partidului. Ceea ce a făcut el este o avansare pur şi simplu, că peste o lună tot aşa se întâmpla, dar a limpezit lucrurile şi asta e în interesul nostru", a spus Quintus.

El a spus că Antonescu, în calitate de fost preşedinte al PNL, este membru al BPN şi are loc chiar lângă el.

Întrebat dacă Iohannis este potrivit pentru şefia PNL şi pentru a candida la prezidenţiale, Quintus a răspuns: "În momentul de faţă, nu văd altul mai potrivit".

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea PNL. Antonescu a mai spus că nu va candida la alegerile prezidenţiale, pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor acceptat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici