Quintus: În USL este o criză de orgolii; ar fi o mare greşeală ieşirea PNL de la guvernare

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, consideră că ieşirea PNL de la guvernare ar fi "o greşeală" şi cataloghează situaţia din USL drept "o criză de orgolii".

446 afișări
Imaginea articolului Quintus: În USL este o criză de orgolii; ar fi o mare greşeală ieşirea PNL de la guvernare

Mircea Ionescu Quintus (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Ar fi o greşeală pentru partid, pentru ţară şi pentru interesele societăţii să rupem acest guvern care a început să lucreze cum trebuie. (…) Conducerea celor două partide este asigurată foarte bine de oameni tineri, care ar trebui să facă apel şi la oameni cu mai multă experienţă. Nu este bine pentru nimeni, decât pentru adversarii ţării noastre, să se rupă acest guvern şi această coaliţie", a declarat MiMircea Ionescu Quintusmarţi, pentru corespondentul MEDIAFAX.

El a mai spus că va participa marţi seară la şedinţa BPN al PNL.

Întrebat ce părere are despre propunerea senatorului Sorin Ilieșiu privind schimbarea conducerii PNL, Quintus s-a declarat împotriva oricăror ieşiri publice de acest fel: "Sunt de principiu împotriva oricăror declaraţii care se fac în afara partidului. De aceea avem organisme, acolo ne spunem tot ce credem, şi bine, şi rău, despre partid, nu în presă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici