R. Bogdan, după ce Iohannis a jucat golf: Haideţi să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriţi şi să fim oameni

Faptul că preşedintele Klaus Iohannis, înainte de sfintele Paşti, a ales să îşi petreacă timpul în natură, de data aceasta neurcând pe munte cu rucsacul, cum face de obicei, ci mergând la Clubul de Golf, nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitate, spune Rareş Bogdan.

468 afișări
Imaginea articolului R. Bogdan, după ce Iohannis a jucat golf: Haideţi să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriţi şi să fim oameni

Foto: ziarulunirea.ro

„Faptul că preşedintele Klaus Iohannis, înainte de sfintele Paşti, dânsul sărbătorind mâine sărbătoarea, la noapte Învierea, a ales să îşi petreacă timpul în natură, de data aceasta neurcând pe munte cu rucsacul, cum face de obicei, ci mergând la Clubul de Golf, nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitatea unei poziţii publice. Haideţi să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriţi şi să fim oameni, să încercăm să trăim normal, dacă mergem la teatru (..) dacă citim o carte, dacă mergem la sapă sau la pescuit, sunt chestiuni normale. Klaus Iohannis a ales astăzi să petreacă, într-o zi minunată, să se relexeze”, spune la Antena 3 Rareş Bogdan.

Klaus Iohannis a fost surprins vineri, în jurul amiezei, potrivit https://ziarulunirea.ro/, pe terenul de golf de la Pianu, în judeţul Alba, însoţit de Carmen Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici