Radu Cristescu, dat afară de Traian Băsescu din şedinţa de marţi a Consiliului Executiv Naţional PMP

Vicepreşedintele PMP, Radu Cristescu, a fost dat afară marţi din şedinţa Consiliului Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară, de Traian Băsescu, după ce acesta a pornit un atac asupra lui Eugen Tomac, fostul preşedinte cerându-i acestuia să vină cu probe pentru afirmaţiile făcute.

6501 afișări
Imaginea articolului Radu Cristescu, dat afară de Traian Băsescu din şedinţa de marţi a Consiliului Executiv Naţional PMP

Radu Cristescu, dat afară de Traian Băsescu din şedinţa de marţi a Consiliului Executiv Naţional PMP

De asemenea, liderul PMP l-a ameninţat pe Radu Cristescu cu excluderea dn partid dacă nu se vor dovedi adevărate afirmaţiile pe care acesta le-a făcut săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook, atunci când l-a acuzat pe Eugen Tomac că ar fi îngropat partidul pe toate fronturile.

''Pentru că am primit foarte multe întrebări despre cine este persoana care îngroapă partidul pe toate fronturile (vezi PGMB, vezi ultimele plecări din partid şi tensiunile interne din partid, blaturile ordinare pe bani), ţin să fac precizarea că această persoană este Eugen Tomac, preşedinte executiv PMP. Asta, deoarece PMP Bucureşti este condus de fapt şi de drept tot de Eugen Tomac, luându-i domnului Valeriu Steriu toate atribuţiile, inclusiv biroul'', a scris Radu Cristescu în urmă cu o săptămână pe pagina sa de Facebook.

Acesta l-a ameninţat pe Tomac că după alegerile electorale ''îl va arăta în toată splendoarea lui''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici