Raluca Turcan, despre moţiunea lui Florin Cîţu: „Reuşita pentru PNL se va vedea în alegerile din 2024”

  • Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a transmis un mesaj public prin care îşi arată susţinerea faţă de moţiunea „România Liberală" cu care Florin Cîţu încearcă să câştige preşedinţia PNL.
  • „Reuşita acestei moţiuni pentru PNL se va vedea în alegerile din 2024”, a spus Turcan.
1784 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, despre moţiunea lui Florin Cîţu: „Reuşita pentru PNL se va vedea în alegerile din 2024”

Raluca Turcan, despre moţiunea lui Florin Cîţu: „Reuşita pentru PNL se va vedea în alegerile din 2024”

Raluca Turcan consideră că moţiunea „România liberală" vizează modernizarea PNL şi a României.

Reuşita acestei moţiuni pentru PNL se va vedea în alegerile din 2024. Florin Cîţu şi echipa pe care a creat-o în aceste săptămâni vor câştiga alegerile în PNL şi vor face, alături de partenerii din actuala Coaliţie, o bună guvernare a României - pentru că aceasta este prioritatea şi aceasta este aşteptarea românilor”, a spus Raluca Turcan.

Ministrul Muncii mai arată că faptele demonstrează că Guvernul Cîţu a reuşit lucruri importante, inclusiv în domeniul pe care îl conduce.

„În primul rand am intervenit rapid şi corect cu măsuri de susţinere a companiilor şi pentru protejarea locurilor de muncă în pandemie: 7,3 miliarde de lei, măsuri active care au funcţionat până la jumătatea acestui an. Aceasta a fost baza pentru creşterea economică de 13,6% pe trimestrul 2 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În plus, ultimele 7 luni au însemnat o creştere de 120.000 de noi contracte de muncă... În al doilea rând, despre schimbările instituţionale şi legislative de care este urgentă nevoie şi care au fost amânate 30 de ani, în domeniul pensiilor, a salarizării, asistenţei sociale şi pieţei muncii, a digitalizării instituţiilor. Iar aici cel mai important instrument este PNRR, în cadrul căruia componenta de redresare după criză şi de rezilienţă este dublată de componenta de reforme”, a precizat Turcan.

Rezultatul concret al acestor acţiuni se va vedea în final în buzunarele românilor, prin creşterea veniturilor, după reformele din domeniul pensiilor şi salarizării publice şi într-o mai bună funcţionare a sistemelor publice, cum este cel al asistenţei sociale, este concluzia ministrului Muncii, Raluca Turcan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici