Raluca Turcan: În PDL lipseşte o dezbatere privind un proiect de modernizare şi consolidare a partidului

Deputatul PDL Raluca Turcan susţine, pe blog, că discuţiile din partid vizează, după două săptămâni de campanie, fie susţinerea de care se bucură candidaţii, fie temele de guvernare, lipsind o soluţie de modernizare şi consolidare a formaţiunii în perspectiva alegerilor din 2012.

27 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: În PDL lipseşte o dezbatere privind un proiect de modernizare şi consolidare a partidului

Raluca Turcan: În PDL lipseşte o dezbatere privind un proiect de modernizare şi consolidare a partidului (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Au trecut deja două săptămâni de campanie internă şi în dezbaterea din partid nu s-a conturat încă nicio soluţie clară de modernizare a PDL. În aceste două săptămâni, discuţiile s-au purtat exclusiv pe două direcţii: fie s-a discutat despre candidaţi şi despre cine pe cine susţine, fie am avut în vedere teme de guvernare. Problema este că între aceste două discuţii, nu există şi o dezbatere privind un proiect de modernizare şi consolidare a PDL. Nu se conturează încă o direcţie clară de modernizare, de asumare a unor greşeli şi de corectare a lor, răspunzând astfel solicitărilor pe care electoratul le are de la PDL, pentru alegerile din 2012", scrie Turcan pe blog.

Ea precizează că momentul dificil de guvernare nu a trecut şi, firesc, echipa premierului are atenţia spre guvernare, însă PDL are nevoie urgentă de o perspectivă de redresare electorală pentru alegeri.

"Un astfel de proiect intern, deşi este complementar reformelor de la guvernare, funcţionează, însă, distinct şi vizează evaluarea politică a acţiunilor PDL şi îndreptarea lucrurilor care nu au mers bine. PDL trebuie să decidă asupra unor schimbări la nivelul partidului - plecând chiar de la solicitările electoratului - care să-l consolideze politic în perspectiva alegerilor din 2012", scrie deputatul democrat-liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici