Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL: Liberalii susţin creşterea salariului mimin concomitent cu legea salarizării

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a spus joi că liberalii susţin creşterea salariului mimin pe economie concomitent cu o lege a salarizării unitare, afirmând că program de guvernare al PSD este nesustenabil.

552 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL: Liberalii susţin creşterea salariului mimin concomitent cu legea salarizării

Turcan: PNL susţine creşterea salariului mimin concomitent cu legea salarizării (Imagine: Alexandra Pandrea/ Foto Mediafax)

"PNL susţine, aşadar, creşterea salariului mimin pe economie concomitent cu o lege a salarizării unitare şi sprijin pentru creşterea nivelului investiţiilor şi a productivităţii", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Raluca Turcan a afirmat că programul de guvernare al PSD este "nesustenabil", ceea ce "riscă să mute din ce în ce mai mult povara asupra sectorului privat" şi că sunt "semnale consistente" că instalarea unui guvern PSD va duce la "o creştere amplă a fiscalităţii".

Turcan a mai spus că, în sectorul public, concentrarea atenţiei doar pe nivelul salariului minim, perpetuează inechitatea, iar oameni cu nivel de studiu diferit sau vechime diferită ajung să aibă acelaşi salariu.

"Pentru sectorul privat, creşterea salariului minim, fără creşterea productivităţii, conduce la creşterea poverii asupra mediul de afaceri şi amânarea investiţiilor", a adăugat preşedintele interimar al PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici