Gabriela Firea, despre Eugenia Chiriac, persoana care a ridicat un premiu destinat primarului general: "Nu o cunosc. Nu ştiam că urma să primesc un premiu"

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a aflat din presă că ar fi trebuit să primească un premiu la Londra, distincţie care a fost ridicată, în schimb de Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, care a fost prezentată drept Primar General.

13362 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre Eugenia Chiriac, persoana care a ridicat un premiu destinat primarului general: "Nu o cunosc. Nu ştiam că urma să primesc un premiu"

Gabriela Firea, despre Eugenia Chiriac, persoana care a ridicat un premiu dedicat ei: "Nu o cunosc. Nu ştiam că urma să primesc un premiu"

,,Nu o cunosc pe doamna Eugenia Chiriac şi nu am întâlnit-o niciodată. Nu am avut cunoştinţă de faptul că ar urma să mi se decerneze un premiu şi nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu domnul Florin Secureanu, cu care de altfel nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari. Am aflat din presă că aş fi primit această distincţie şi că aceasta a fost ridicată în numele meu de către dna Eugenia Chiriac, care l-a însoţit la ceremonie pe domnul Secureanu. Din punctul meu de vedere, autorităţile abilitate ale statului sunt în măsură să se autosesizeze în urma dovezilor prezentate în mass-media şi să stabilească dacă avem de-a face cu un caz de încălcare a legii", a declarat Gabriela Firea, primar general al Bucureştiului.

Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, alintată de acesta şi ,,Vrăbiuţa", apare într-o filmare publicată de Gazeta Sporturilor, în momentul în care este prezentată ca fiind Gabriela Firea, Primarul General al Bucureştiului.

Mai mult, i se îmânează şi un premiu pentru contribuţia adusă sistemului de sănătate.

Deşi s-au auzit mai multe voci din sală care au comentat în momentul înmânării premiului, Eugenia Chiriac a continuat să zâmbească şi să pozeze în rolul Gabrielei Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici