Raluca Turcan: Să atacăm premierul înseamnă să ne batem singuri cuie în talpă

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că atacarea premierului Mihai Răzvan Ungureanu de către reprezentanţii PDL înseamnă ca democrat-liberalii să-şi bată singuri cuie în talpă, arătând că la primul ministru "nu ţin şantajul şi sentimentalismul".

91 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Să atacăm premierul înseamnă să ne batem singuri cuie în talpă

Raluca Turcan: Să atacăm premierul înseamnă să ne batem singuri cuie în talpă (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax foto)

"Cred că la Mihai Răzvan Ungureanu nu ţin nici şantajul, nici sentimentalismele, ci mai degrabă eficienţa şi mintea clară", a spus Raluca Turcan.

Ea a arătat că "prioritizarea investiţiilor" de fiecare comunitate locală poate fi o soluţie de discuţie cu premierul "cu calm, fără tensiune şi puncte de vedere radicale".

"Să atacăm premierul fără de care nu vom putea să consolidăm ideea trecerii crizei înseamnă că nimeni nu va înţelege nimic şi ne batem singuri cuie în talpă. PDL are o mare problemă că în ultimele săptămâni de zile, s-a îndepărat aproape total de temele de stabilizare economică, de stabilizarea economică pe care le câştigase după doi ani de luptă cu criza", a precizat Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici