Raluca Turcan: Voi da o semnătură pentru candidatura Elenei Băsescu la euroalegeri

Deputatul PDL Raluca Turcan afirmă, pe blogul personal, că va da o semnătură pentru candidatura Elenei Băsescu la euroalegeri, menţionând că doreşte ca gestul ei să nu fie interpretat drept servilism faţă de Traian Băsescu.

18 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Voi da o semnătură pentru candidatura Elenei Băsescu la euroalegeri

Raluca Turcan: Voi da o semnătură pentru candidatura Elenei Băsescu la euroalegeri (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Raluca Turcan, soţia purtătorului de cuvânt al şefului statului, susţine că, în urma anunţului făcut joi de Elena Băsescu, aceasta are "şanse să facă o figură frumoasă la alegeri, bineînţeles dacă reuşeşte să strângă semnăturile necesare înscrierii candidaturii".

"Pentru curajul gestului de azi, eu voi da o semnatură pentru candidatura ei la euroalegeri. Ştiu că are nevoie de mult mai multe, dar în primul rând are nevoie să vadă că gestul ei e întâmpinat cu simpatie. Pe care eu cred că o merită. Ar fi trebuit să dau semnatura PDL-ului, însă PDL e un partid foarte puternic şi nu stă în semnatura mea. E adevarat însă că, dacă Elena va candida, va lua voturi şi de la Partidul Democrat Liberal. Până la urmă însă, actorii electorali sunt în competiţie şi nimeni nu poate pretinde altuia să nu candideze numai pentru că-i strică ploile. Poate că, în condiţiile candidaturii Elenei, PDL se va mobiliza şi el mai puternic, că tot au început mulţi dintre noi să se relaxeze şi să uite că şi 2009 e an electoral, la fel cum a fost 2008", scrie Turcan.

Ea îi urează succes Elenei Băsescu.

"P.S. Sper că rândurile de mai sus să nu fie interpretate drept servilism faţă de Traian Băsescu. Pur şi simplu e de apreciat un gest ca cel de azi, un gest pe care eu una n-aş fi avut curaj să-l fac. Şi pe care cred că 99% dintre politicieni nu l-ar face. Exemplele, cum ştiţi, sunt puţine: l-am avut pe Tokeş la europarlamentarele din 2007 şi pe Oprescu la localele de anul trecut", adaugă Turcan.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală după euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici