Rareş Bogdan, ironii la adresa lui Orban: „E bine, înseamnă că e un fel de sfânt”

  • Rareş Bogdan spune că Florin Cîţu „poate să ducă partidul înainte”.
  • Ludovic Orban susţine că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică.
475 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, ironii la adresa lui Orban: „E bine, înseamnă că e un fel de sfânt”

Rareş Bogdan, ironii la adresa lui Orban: „E bine, înseamnă că e un fel de sfânt”

Oricine greşeşte pe lumea asta, numai Dumnezeu nu greşeşte, spune Rareş Bogdan, după ce Ludovic Orban a susţinut că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică.

„E bine, înseamnă că este un fel de sfânt. Oricine greşeşte pe lumea asta. Numai Dumnezeu nu greşeşte. Dacă Ludovic consideră că nu a greşit şi că nu are ce să spună despre el ete foarte bine. Primul pas este să ai o părere bună despre tine, după aceea să mai aibă şi alţii”, spune Rareş Bogdan.

El spune că Florin Cîţu „poate să ducă partidul înainte”.

Eu consider că partidul trebuie să rămână unit. Fiecare om va avea un rol important în cadrul partidului. Din punctul meu de vedere, cel care poate să ducă PNL spre câştigarea anului electoral 2024 şi spre o reformare din temelia sa, păstrând toţi oamenii foarte valoroşi, cu multă experienţă, este Florin Cîţu”, adaugă Bogdan.

Rareş Bogdan spune despre sine că este „ca un centurion romantic”.

„E bine să mă laşi să vorbesc despre drumuri, poduri, tragere de bani europeni când mă întorc. Eu am fost n două campanii grele cu nişte oameni care la un moment dat păreau că înghenunchiză România şi nu m-am temut şi am reacţionat imediat, cu Ponta şi Dragnea. Trebuia (Ludovic Orban - n.r) să se gândească, că mă cunoaşte - ciar dacă am reacţionat mult mai târziu şi mult mai calm ca de obicei, eu în războaie mă simt perfect. Dar cred că trei ani nu trebuie să avem niciun război, ci să construim. Deci mai bine mă lasă să-mi cultiv grânele, adică să aduc investiţii, decât să mă bage în război, că pierde războiul”, adaugă rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a mai precizat că Ludovic Orban nu trebuie schimbat de la preşedinţia Camerei Deputaţilor, chiar dacă pierde şefia partidului.

Ludovic Orban susţine că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică. Replica preşedintelui PNL a venit după ce a fost avertizat de către Rareş Bogdan „să înceteze campania murdară”, pentru că altfel va începe să orbească, iar pe Orban „îl va durea stomacul rău de tot”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici