Răspunsul lui Iohannis, întrebat dacă va declara stare de urgenţă: Dacă vedeţi la TV politicieni care dau sfaturi şi le ştiu pe toate, schimbaţi canalul

Preşedintele Klaus Iohannis a lăsat să se înţeleagă că nu va declara stare de urgenţă în România ca urmare a actualei situaţii privind epidemia de COVID-19.

4396 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Iohannis, întrebat dacă va declara stare de urgenţă: Dacă vedeţi la TV politicieni care dau sfaturi şi le ştiu pe toate, schimbaţi canalul

Klaus Iohannis: Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi la toată lumea şi le ştiu pe toate, eu vă sfătuiesc să schimbaţi canalul

„Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi la toată lumea şi le ştiu pe toate, eu vă sfătuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi sfaturi de la autorităţi, care sunt pe fază”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis cânt a fost întrebat de jurnalişti dacă va ţine cont de declaraţiile mai multor politicieni care au cerut instituirea stării de urgenţă în România.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa de miercuri a Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele COVID-19 la Palatul Victoria.

„Grupul de lucru interinstituţional GLI-ECOROM a fost înfiinţat prin Memorandum al Guvernului, în vederea evaluării şi monitorizării de către autorităţile publice cu atribuţii în domeniul economico-financiar, împreună cu reprezentanţii mediului de afaceri, a riscurilor economice generate de epidemia cu noul coronavirus la nivelul României, respectiv pentru elaborarea de recomandări şi propunerea de măsuri eficiente pentru evitarea acestor riscuri”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici