Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Organizaţia PNL sector 6 a validat, miercuri, în unanimitate, candidatura deputatului Răzvan Mironescu pentru primăria de sector, urmând ca joi să se reunească în şedinţă organizaţia PNL Bucureşti pentru a lua o decizie.

1403 afișări
Imaginea articolului Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Razvan Mironescu a precizat, pentru MEDIAFAX, că şedinţa PNL Bucureşti va avea loc joi, la ora 18.00. Etapa finală a desemnării candidatului liberal pentru primăria sectorului 6 este validarea în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului.

Răzvan Mironescu a mai spus că s-a stabilit şi o.parte din echipa de campanie, iar Aleodor Frâncu, preşedintele filialei, va fi coordonatorul campaniei.

Deputatul PNL Răzvan Mironescu este susţinut în cursa internă pentru Primăria sectorului 6 de organizaţia de sector care se reuneşte, miercuri după-amiază, pentru a-i valida candidatura, au declarau, pentru MEDIAFAX, surse din PNL, precizând că Mironescu va avea şi susţinerea conducerii PNL.

Potrivit unor surse din PNL, Răzvan Mironescu este singurul candidat pe care Organizaţia sectorului 6 îl vor propune spre validare Organizaţiei PNL Bucureşti, deşi, până de curând, numele prim-vicepreşedintelui PNL Adriana Săftoiu a fost vehiculat ca potenţial candidat susţinut de PNL la Primăria Sectorului 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici