Reacţia Gabrielei Firea, după ce Clotilde Armand a retras finanţarea a patru spitale din Bucureşti. „Un proiect criminal”

  • Senatorul PSD, Gabriela Firea, susţine că noul primar al sectorului 1 din Capitală „şi-a permis să taie finanţarea a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară”.
  • Firea: „Un proiect criminal propus de noul primar şi votat de majoritatea PNL - USR Plus din Consiliul local Sector 1.”
  • Ea l-a acuzat şi pe Nicuşor Dan că „a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan”.
27446 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Firea, după ce Clotilde Armand a retras finanţarea a patru spitale din Bucureşti. „Un proiect criminal”

„În cel mai mare sector - Sectorul 1 -, e jale! După ce că a <câştigat> prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor şi-a permis să taie finanţarea - pe modelul amicului Nicuşor -, a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii <Grigore Alexandrescu> şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susţine că de aproape 20 de ani nimeni nu şi-a permis să taie alocaţiile bugetare de la spitale.

„Un proiect criminal propus de noul primar şi votat de majoritatea PNL - USR Plus din Consiliul local Sector 1. De aproape 20 de ani, printr-o Hotărâre de Guvern, Primăriei Capitalei i s-au dat in administrare 19 spitale iar Primăriei Sectorului 1 alte 4 spitale. Nimeni, în toţi aceşti ani, nu şi-a permis să taie alocaţiile bugetare de la spitale! Dimpotrivă, s-au investit sute de milioane de euro în corpuri noi de clădiri, secţii noi, săli de operaţii, aparatură ultra-performantă, plus achitarea facturilor pentru utilităţi, pază, reparaţii, etc., ministerului Sănătăţii rămânându-i plata salariilor cadrelor medicale”, a mai scris fostul primar general pe reţeaua de socializare.

Gabriela Firea le cere lui Orban, Barna, Cioloş să dea „dovadă de respect faţă de români”. „Comportaţi-vă ca nişte oameni, nu ca nişte roboţi politici care au în cap numai voturi şi, dacă alegerile sunt abia peste 4 ani, timp de 3 ani cauţionaţi prăpădul la guvern şi în primării! Credeţi că oamenii vor uita? Interveniţi urgent şi stopaţi, cu puterea politică pe care o aveţi, aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-aţi validat”, a mai scris Firea.

Ea l-a acuzat şi pe Nicuşor Dan că „a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan - proiect la cheie, muncit 2 ani, cu fundaţie începută, a Pasajului Doamna Ghica - este aproape gata, a lucrărilor de la Prelungirea Ghencea, a oprit şi autobuzele şcolare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici