Reacţia lui Iohannis după ce un tânăr a murit deoarece ce a consumat droguri la Saga Festival

Preşedintele Klaus Iohannis spune, după ce un tânăr a murit din cauza consumului de droguri la Saga Festival, că organizatorii ar trebui să fie „un pic mai fermi”: „Dacă vrem să mergem la rădăcină, e nevoie de educaţie”.

5062 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Iohannis după ce un tânăr a murit deoarece ce a consumat droguri la Saga Festival

„Este o tragedie şi ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese. Cred că e nevoie ca organizatorii să fie un pic mai fermi. Dar şi aici, dacă vrem să mergem la rădăcină, e nevoie de educaţie. Însă şi educaţia are nevoie de supraveghere şi sunt foarte bucuros că ministrul de Interne mă însoţeşte azi în delegaţie şi sunt convins că se lucrează la o abordare. Noi avem instituţii care se ocupă de aceste chestiuni şi sper tare mult să ajungem într-o combinaţie din educaţie şi organizare mai bună la a elimina complet astfel de evenimente tragice”, a spus Klaus Iohannis.

Vineri, în prima seară a Saga Festival trei tineri au intrat în stop cardio-respirator după ce au consumat droguri în timpul concertului care avea loc pe Arena Naţională. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa, iar ceilalţi doi sunt internaţi la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici