Reacţia lui Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, după demisia lui Vasile Dîncu

„Dîncu trebuia demis de 2 săptămâni. Dar Ciucă tremură în faţa PSD-ului” - spune vicepreşedinte USR, Ionuţ Moşteanu, după demisia lui Vasile Dîncu.

1294 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, după demisia lui Vasile Dîncu

Reacţia lui Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, după demisia lui Vasile Dîncu

„USR va taxa în continuare orice derapaj al guvernării. Guvernanţii sunt în slujba ţării şi nu trebuie să uite asta nici o clipă. România are nevoie de un ministru al apărării care să îşi înţeleagă rolul extrem de important în vremurile astea tulburi. Sper din tot sufletul ca actuala coaliţie să nu mai privească portofoliile guvernamentale ca premii pentru grupurile din partid şi să pună la apărare un om compentent”, a scris Moşteanu pe Facebook.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a demisionat luni din funcţie.

„În cursul acestei dimineţi, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcţia de ministru al apărării naţionale”, a anunţăt Dîncu.

„Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilităţii colaborării cu Preşedintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcţie pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie şi programele care necesită fluiditate pe întreg lanţul de comandă şi pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcţionarea optimă a Ministerului Apărării Naţionale şi a Armatei Române”, arată solicitatea de demisie.

Vasile Dîncu a fost în ultima perioadă ţinta unor critici din partea prim-ministrului şi a preşedintelui Klaus Iohannis, după o serie de declaraţii legate de soluţionarea conflictului din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici