Reacţia USR, după alegerea lui Sorin Grindeanu ca preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

În Camera Deputaţilor s-a format o nouă majoritate, spune deputatul USR Andrei Lupu, după ce PSD, UDMR şi AUR l-au votat pe Sorin Grindeanu ca preşedinte interimar: „Majoritate. În caz că îi era cuiva dor de el”.

3392 afișări
Imaginea articolului Reacţia USR, după alegerea lui Sorin Grindeanu ca preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Astăzi (marţi - n.r.) a expirat mandatul lui Florin Roman ca preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, fiind necesară votarea unui nou preşedinte interimar în Biroul Permanent. Şi surpriză: o nouă majoritate în Camera Deputaţilor. PSD, UDMR şi AUR l-au votat pe... Sorin Grindeanu. Majoritate. În caz că îi era cuiva dor de el”, scrie pe Facebook deputatul USR Andrei Lupu.

El precizează că reprezentaţii USR în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor s-au opus desemnării lui Grideanu ca preşedinte interimar al forului legislativ.

„P. S.: PNL s-a abţinut de la vot, doar USR s-a opus. Concluziile le trage fiecare”, conchide Lupu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat despre faptul că Sorin Grindeanu a fost votat preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor inclusiv cu voturile celor de la AUR, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale, a spus: „mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament să fie preşedinte interimar”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici