Reacţie din Opoziţie, după interviul fluviu dat de Dragnea la final de an: E limpede că a luat-o razna, visează să ajungă chiriaş la Cotroceni

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, vineri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile de joi seara, susţinând că ”e limpede că a luat-o razna” şi că ”visează să ajungă chiriaş la Cotroceni”. El afirmă că Dragnea nu va intra nici măcar în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

3546 afișări
Imaginea articolului Reacţie din Opoziţie, după interviul fluviu dat de Dragnea la final de an: E limpede că a luat-o razna, visează să ajungă chiriaş la Cotroceni

Reacţie din Opoziţie, după interviul fluviu al lui Dragnea: E limpede că a luat-o razna, visează să ajungă chiriaş la Cotroceni

”DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaţionale, de liderii europeni, de toate instituţiile necontrolate de el, de oricine îi spune în faţă că este dus cu sorcova! De fapt, aseară (joi seara - n.r.) marele anunţ era altul - ca să avem un sfârşit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puţin, că visează să ajungă chiriaş la Cotroceni... Ăsta se crede un mic Ceauşescu”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai afirmă că dacă Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, atunci va fi cel mai mare eşec al social-democraţilor.

”De fapt, sunt sigur că nu va intra în turul doi. PS: #babaiatule, mai bine ţi-ai lua nişte consilieri care să-ţi spună adevărul, că lumea nu mai suportă sa-ti audă aiurelile, nu să-ţi spună doar ce vrei să auzi şi să-ţi ridice ode! Nu de alta, dar iţi mănâncă degeaba banii”, a adăugat preşedintele PMP.

Liviu Dragnea a afirmat, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”. Preşedintele PSD a precizat că trebui să fie în coaliţie o concluzie, într-un timp rezonabil, că trebuie să fie candidat unic.

„Pentru cele prezidenţiale targetul nostru este ca viitorul preşedintele să fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intenţionez să ajungem îtnr-un timp rezonabil şi eu şi dl Tăriceanu la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul acela vedem cine are mai mari şanse. Nu resping nicio variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Domnia lui Iohannis încă cinci ani înseamnă dezastru pentru România”, a declarat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici