Reguli relaxate de Paşte şi 1 mai. Reuniune CNSU

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) se va reuni astăzi, înaintea şedinţei de Guvern în care se va prelungi starea de alertă şi se vor stabili regulile pentru Paşte şi 1 mai. Premierul Florin Cîţu a publicat pe contul său de Facebook cele mai importante propuneri transmise către CNSU.

721 afișări
Imaginea articolului Reguli relaxate de Paşte şi 1 mai. Reuniune CNSU

UPDATE: România rămâne în stare de alertă. Restricţii de Paşte şi 1 mai / Gradul de ocupare, limitat la 70% în unităţile de cazare de pe Litoral

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va reuni astăzi, înaintea şedinţei de Guvern, în care va fi aprobată prelungirea stării de alertă şi vor fi stabilite regulile de Paşte şi 1 mai.

Întrebat la finalul şedinţei de Guvern de miercuri despre posibilitatea prelungirii după ora 2.00 a perioadei de ridicare a restricţiilor de circulaţie din noaptea de Înviere, premierul a spus că o decizie va fi luată joi.

„Mâine este Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă. În hotărârea precedentă ştiţi foarte bine că era până la ora 2.00 dimineaţa. Vom vedea mâine dacă se schimbă ceva sau nu, în acest moment nu am luat o decizie, vom lua o decizie mâine”, a spus Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a anunţat astăzi pe contul său de Facebook care sunt propunerile sale pentru CNSU:

- pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00;
- magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri, înainte de Paşte;
- staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici