Ridzi a fost la sediul PDL

Monica Iacob Ridzi s-a aflat, vineri, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan, de unde a fost transmis comunicatul de presă prin care dezminte faptul că şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, la plecare refuzînd să facă alte declaraţii.

20 afișări
Imaginea articolului Ridzi a fost la sediul PDL

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Monica Iacob Ridzi s-a aflat la sediul central al partidului simultan cu vehicularea zvonului în presă privind demisia sa din funcţie.

Ca reacţie la acest zvon, presei i-au fost remise atât de la Ministerul Tineretului şi Sportului, cât şi de la PDL, comunicate cu acelaşi conţinut, în care Ridzi dezminte informaţia vehiculată în mass-media pe surse potrivit căreia şi-am depus demisia din funcţia de ministru.

Mininistrul Tineretului a stat la sediul din Aleea Modrogan aproximativ o oră. În sediu nu se afla niciun lider al partidului.

La plecare, ea a refuzat să facă declaraţii, precizând că poziţia sa oficială a fost transmisă prin intermediul comunicatului de presă remis reprezentanţilor mass-media.

Informaţii neoficiale apărute, vineri, în media, indicau că Monica Iacob Ridzi a demisionat de la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului, dar au fost dezminţite ulterior de către ministru.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici