Robert Negoiţă s-a infectat cu noul coronavirus. Primarul sectorului 3 a făcut anunţul pe Facebook

  • Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, miercuri, că s-a infectat cu noul coronavirus, el precizând că a început să îl doară capul marţi seara, iar mai apoi a avut „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală”
  • El a transmis un mesaj şi tuturor celor cu care a intrat în contact.
2962 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă s-a infectat cu noul coronavirus. Primarul sectorului 3 a făcut anunţul pe Facebook

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, miercuri, că s-a infectat cu noul coronavirus, el precizând că a început să îl doară capul marţi seara, iar mai apoi a avut „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală”, motiv pentru care s-a testat pentru a vedea dacă are COVID-19.

„În cursul zilei de azi (miercuri - n.red.) am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopţii şi o stare generală de slăbiciune şi moleşeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineaţă, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînţeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent şi în zilele următoare”, a scris Robert Negoiţă pe Facebook.

El a transmis un mesaj şi tuturor celor cu care a intrat în contact.

„Dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, aşa cum ne-am obişnuit şi sunt permanent în contact şi cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care ştiu că am interacţionat în ultimele zile să fie atenţi la orice semn sau simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a mai scris edilul pe pagina sa de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici