Roberta Anastase, în concediu prenatal. Atribuţiile sale în PNL Prahova, preluate de George Ionescu

Roberta Anastase, copreşedinte al PNL Prahova, a intrat în concediu prenatal, fiind însărcinată în opt luni cu primul său copil, astfel că atribuţiile sale din organizaţia judeţeană a PNL au fost preluate de deputatul George Ionescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

824 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase, în concediu prenatal. Atribuţiile sale în PNL Prahova, preluate de George Ionescu

Roberta Anastase (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, în vârstă de 39 de ani, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară.

Anastase, însărcinată în luna a opta, a intrat, săptămâna aceasta, în concediu prenatal, iar atribuţiile sale de copreşedinte al PNL Prahova au fost preluate de prim-vicepreşedintele organizaţiei, deputatul George Ionescu, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii PNL Prahova.

Roberta Anastase a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că va naşte într-un spital din Bucureşti, unde profesează medicul care i-a monitorizat sarcina.

Roberta Anastase s-a căsătorit, în vara anului 2013, cu omul de afaceri Victor Farca, cu care a avut, înainte de cununie, o relaţie de 15 ani. Nunta a avut loc la domeniul Ştirbey, iar cuplul a avut 400 de invitaţi, printre care Elena Băsescu, Elena Udrea, Anca Boagiu, dar şi politicieni din tabăra politică adversă fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici