Roberta Anastase: „Mi-e milă de Năstase. Nu mai reprezintă nimic, el e o marcă doar la Mizil”

Şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, explică, într-un interviu pentru Gândul, de la ce a pornit scandalul de săptămâna trecută, cu Adrian Năstase: faptul că acesta obişnuieşte să-i ameninţe pe consilierii care îi trimit ei, confidenţial, sesizări despre neregulile de la Cameră.

15 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase: „Mi-e milă de Năstase. Nu mai reprezintă nimic, el e o marcă doar la Mizil”

Roberta Anastase: „Mi-e milă de Năstase. Nu mai reprezintă nimic, el e o marcă doar la Mizil”

Anastase crede că PSD nu-şi va asuma riscul de a-l trimite pe Adrian Năstase într-o confruntare cu Traian Băsescu la prezidenţiale şi îi recomandă lui Mircea Geoană să nu cadă în „capcana” de a-şi face imagine atacându-l pe actualul şef al statului.

Citeşte tot interviul acordat de Roberta Anastase pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici