Roberta Anastase: Propunerea lui Gabriel Oprea a venit de la grupul PDL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, la finalul plenului reunit, că propunerea privind numirea lui Gabriel Oprea ca membru în comisia pentru controlul SRI a venit din partea grupului PDL, refuzând să dea alte explicaţii pe acest subiect.

18 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase: Propunerea lui Gabriel Oprea a venit de la grupul PDL

Roberta Anastase: Propunerea lui Gabriel Oprea a venit de la grupul PDL (Imagine: Bogdan Stamatin - Mediafax Foto)

Întrebată dacă propunerea a venit din partea sa, Anastase a menţionat că propunerea a fost din partea grupului parlamentar al PDL.

"Această propunerea a venit din partea PDL", a susţinut Anastase.

Întrebată dasă social-democraţii ştiau de propunerea lui Gabriel Oprea ca membru al Comisiei SRI, Anastase a refuzat să răspundă la aceste întrebări, replicând: "Am declarat ce am avut de declarat!".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat, miercuri, în plenul reunit, nominalizarea lui Gabriel Oprea ca membru în comisia SRI, din partea democrat-liberalilor.

Citeşte şi:

PDL l-a retras pe Oprea de la comisia SRI

Social-democraţii, hotărâţi să nu îl voteze pe Oprea în comisia SRI - surse

Oprea: Sunt independent, nu afiliat PDL, am cerut să fac parte din Comisia SRI

Gabriel Oprea, propus de PDL în Comisia SRI


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici